MR en Activiteitenplan

Home - Cursussen - Medezeggenschap - MR en Activiteitenplan

Voor een actieve medezeggenschapsraad is een activiteitenplan onmisbaar. De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) kan uw medezeggenschapsraad hierbij op weg helpen. Tijdens deze intensieve workshop bepaalt uw MR zijn prioriteiten, met als resultaat een uitgewerkt activiteitenplan en afspraken met de schoolleiding.
Het activiteitenplan is méér dan alleen een opsomming van vergaderdata met daarbij te bespreken onderwerpen. Bron voor het activiteitenplan is het jaarplan van de school. Hieruit haalt uw medezeggenschapsraad onderwerpen of thema’s die u in het komende schooljaar wilt bespreken. Het activiteitenplan volgt dus het jaarplan van de school en dat is een sterke combinatie. Als u het activiteitenplan vaststelt in samenspraak met de directie, is daarmee de medezeggenschap al voor een belangrijk deel geborgd.

In uw activiteitenplan staan o.a.:

  • jaarplanning;
  • speerpunten van de MR;
  • scholing;
  • werkwijze in de MR;
  • missie en visie van de MR.

Tijd: 19.30-22.00 uur. 

U kunt de workshop activiteitenplan op eigen locatie aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 861,25 voor  niet-leden en € 732,- voor leden. Let op, deze kosten zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Bel met ons verenigingssecretariaat via 036 5331500 of mail [email protected].

Op locatie U kunt MR en Activiteitenplan op uw eigen locatie organiseren. Aanvragen
Korting Leden krijgen 15% korting op de cursus.

Inschrijven

Er zijn momenteel geen locaties bekend voor deze cursus/training.

Janny Arends
Beleidsadvies

Janny is senior beleidsadviseur bij de VOO en houdt zich in het bijzonder bezig met medezeggenschapsvraagstukken.

Meer over Janny

Deelnemers aan deze cursus krijgen tot vier weken na de laatste cursusdag kosteloos toegang tot de helpdesk van de VOO, waar zij met al hun vragen over medezeggenschap terecht kunnen. Op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 13:00 uur, via 036-711 61 78.

Inschrijven voor de in-company cursus 'MR en Activiteitenplan'

Om uw organisatie in te schrijven vult u het onderstaande formulier in. Vervolgens zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.