Beste bezoeker, in verband met de verspreiding van het coronavirus werken onze collega's zoveel mogelijk thuis. We zijn goed bereikbaar via e-mail. U kunt bij algemene vragen e-mailen naar [email protected] en voor contact met de VOO Helpdesk e-mailen naar [email protected]. Vermeld hierbij s.v.p. het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Contact

Contactgegevens

LET OP: helaas is er op dit moment een spammer actief die heel vervelende mails stuurt, waarvan het lijkt alsof die afkomstig zijn van de VOO, maar dat is in werkelijkheid niet zo. Dit heet spoofing en er is helaas niets aan te doen. Meestal wordt deze mail door uw spamfilter gedetecteerd. Als zo’n mail toch in uw inbox terecht komt, adviseren wij u deze te verwijderen en er niet op te reageren.

Telefoon: 036 – 533 15 00

Voor dringende zaken buiten werktijden: 06 – 47 25 27 65

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook / Twitter / LinkedIn

Gesloten tijdens de zomervakantie (20 juli – 14 augustus).

Voor een vraag aan onze VOO Helpdesk (elke schooldag beschikbaar tussen 10:00 en 13:00), gelieve contact op te nemen met [email protected], telefoonnummer 036 – 711 61 78 of het formulier van de VOO Helpdesk.


Contactformulier

José Pieneman
Cursusorganisatie en secretariaat

José werkt op het secretariaat van de VOO en organiseert mede alle trainingen en ondersteunt bij het personeelsbeleid.

Meer over José

Heb je een kind dat dit jaar eindexamen zou doen? Geef haar of hem dan nu een hele lange, stevige knuffel. Ik heb net mijn zoon geknuffeld. En gefeliciteerd. Want hij is feitelijk geslaagd. Zo maar. Zonder eind ...