Nieuws

Extra webinar vrijwillige ouderbijdrage

Gepubliceerd op: maandag 29 augustus 2022

Maar liefst 80 deelnemers volgden het laatste webinar over de vrijwillige ouderbijdrage eind juni 2022. Daarom organiseert de VOO opnieuw een webinar over de vrijwillige ouderbijdrage. Die is op 12 september 2022 om 19.30 uur tot 20.30 uur. Tijdens het laatste webinar werden veel vragen gesteld. Daarom is er na het webinar van 12 september ook een half uur ingeruimd om al uw vragen te beantwoorden.

Vrijwillige ouderbijdrage is hét webinar voor iedereen die meer willen weten over (de rol van de MR bij) de vrijwillige ouderbijdrage. Het webinar is interessant voor MR-leden, ouderraden en schoolbesturen. Tijdens dit één uur durende webinar leggen we beknopt en helder uit wat de landelijke regels rondom de ouderbijdrage zijn en welke rol de MR hierbij speelt.

Bekijk hier de nieuwste VOO-webinars >

Janny Arends
Senior beleidsadviseur

Janny is senior beleidsadviseur bij de VOO en houdt zich in het bijzonder bezig met medezeggenschap.

Meer over Janny

Inschrijven voor onze nieuwsbrieven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In Friesland zijn de afgelopen jaren zo'n dertig samenwerkingsscholen ontstaan. Deze scholen combineren openbaar onderwijs met andere onderwijsvormen. VOO-voorzitter Marco Frijlink ondersteunt dit concept vanwege de positieve invloed op persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. Durk Meijer, die leiding geeft aan zowel een christelijke als een openbare school in Drachten, werkt aan het overbruggen van verschillen tussen deze scholen.