TSO Compleet

Home - Cursussen - Tussenschoolse opvang - TSO Compleet

Deze cursus bestaat uit meerdere bijeenkomsten waarin u de volledige basiscursus doorloopt, kunt oefenen met de geleerde vaardigheden in de praktijk en uw eigen ervaringen uitgebreid kunt bespreken in de vervolgbijeenkomsten. Als overblijfmedewerker leert u, door middel van praktische tips en het uitwisselen van ervaringen, omgaan met veelvoorkomende situaties bij het overblijven.

In de cursus is o.a. aandacht voor:

  • Een positief groepsklimaat: hoe zorg je samen voor een veilige omgeving en een leuke en gezellig overblijf? Hoe zorg je voor structuur en heldere regels?
  • Communicatie: hoe communiceer je verbaal en non-verbaal met kinderen, collega’s en ouders? Hoe kun je actief luisteren, overleggen, complimenteren, of iemand aanspreken op ongewenst gedrag?
  • Omgaan met lastig gedrag: hoe herken je naar buiten of naar binnen gericht gedrag? Hoe ga je om met dit ‘lastige’ gedrag, of met pesten? Wat ervaar je als lastig?

Meer informatie

Bel met ons verenigingssecretariaat via 036 5331500 of mail [email protected].

In Company ?U kunt TSO Compleet ook op uw eigen locatie organiseren.Aanvragen
KortingLeden krijgen 15% korting op de cursus

Inschrijven

Er zijn momenteel geen locaties bekend voor deze cursus/training.

Inschrijven voor de in-company cursus 'TSO Compleet'

Om uw organisatie in te schrijven vult u het onderstaande formulier in. Vervolgens zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.