Nieuwsbrieven

Op deze pagina (rechts in de sidebar) kunt u zich inschrijven voor een of meerdere van onze nieuwsbrieven.

Algemene VOO-nieuwsbrief

De algemene VOO-nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil blijven van (de opinies van de VOO over) actuele onderwerpen en de activiteiten die de VOO onderneemt. De nieuwsbrief verschijnt wanneer er voldoende is om te versturen.

Nieuwsbrief medezeggenschap

De nieuwsbrief medezeggenschap is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met medezeggenschap in het primair en voortgezet onderwijs. De nieuwsbrief verschijnt wekelijks als er iets interessants te melden valt.


Inschrijven voor onze nieuwsbrieven

"*" geeft vereiste velden aan

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates*
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste artikelen, tips en exclusieve inhoud over medezeggenschap, of kies voor de maandelijkse nieuwsbrief voor een update over het openbaar onderwijs.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat een mooie en inspirerende dag afgelopen woensdag 22 mei! De allereerste VOO Medezeggenschapsdag vond plaats en was absoluut voor herhaling vatbaar. Wij hebben meteen een nieuwe datum aangekondigd: 21 mei 2025! Even een terugblik op de VOO Medezeggenschapsdag: bedankt aan iedereen die erbij was en heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag.