Nieuws

Succesvol webinar over halfjaarlijkse RvT-MR gesprekken trekt grote belangstelling

Gepubliceerd op: donderdag 16 november 2023

Afgelopen dinsdag, 7 november 2023, organiseerden de VTOI-NVTK en de VOO voor de tweede keer het webinar Het halfjaarlijks gesprek tussen de RvT en de MR: waardevol of ‘omdat het moet’?. Met bijna 400 deelnemers is het duidelijk een onderwerp waar veel behoefte aan is. 

De webinars, inhoudelijk geleid door Marco Frijlink van de VOO en gemodereerd door Marian de Regt van de VTOI-NVTK, focusten op het belang, de inhoud en de organisatie van deze gesprekken. Vanwege het grote aantal deelnemers waren Eddy Habben Jansen en Janny Arends van de VOO aanwezig om alle vragen te beantwoorden. De positieve feedback, vooral over de praktijkvoorbeelden, benadrukt het succes van deze webinars. De inzichten en discussies van zowel de recente sessie als de eerdere bijeenkomst op 7 september zullen ongetwijfeld bijdragen aan de verdere ontwikkeling van effectieve en zinvolle halfjaarlijkse gesprekken tussen de RvT en de MR. Binnenkort gaan de VTOI-NVTK en de VOO met elkaar in overleg over vervolgactiviteiten rondom het halfjaarlijks gesprek. Wij houden u via onze nieuwsbrieven hiervan op de hoogte.

 • Paul

  • 28 november 2023

  Beste, is dit webinar ook terug te luisteren? Groet,

  • Bram Buskoop

   • 28 november 2023

   Beste Paul, Dat is het zeker! Via https://m.youtube.com/watch?v=l9A3jiHvKT8. Vriendelijke groet, Bram Buskoop (beleidsadviseur VOO)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Marco Frijlink
Voorzitter

Marco is de voorzitter van de VOO en is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de vereniging.

Meer over Marco
Eddy Habben Jansen
Beleidsadviseur

Eddy is beleidsadviseur bij de VOO en houdt zich in het bijzonder bezig met ouderbetrokkenheid en burgerschap.

Meer over Eddy

In Friesland zijn de afgelopen jaren zo'n dertig samenwerkingsscholen ontstaan. Deze scholen combineren openbaar onderwijs met andere onderwijsvormen. VOO-voorzitter Marco Frijlink ondersteunt dit concept vanwege de positieve invloed op persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. Durk Meijer, die leiding geeft aan zowel een christelijke als een openbare school in Drachten, werkt aan het overbruggen van verschillen tussen deze scholen.