Kernwaardencongres verplaatst naar 4 november

Gepubliceerd op: woensdag 11 maart, 2020

In verband met de verspreiding van het nieuwe coronavirus is besloten dat het kernwaardencongres Wat is jouw verhaal?! van VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) niet doorgaat op woensdag 18 maart. Wij verplaatsen het congres naar woensdag 4 november 2020.

Op dit moment staat iedereen voor de uitdaging het aantal besmettingen met het coronavirus in te dammen. In dat licht achten wij het contraproductief ons congres met ruim 300 mensen op 18 maart door te laten gaan. De deelnemers zouden uit het hele land naar Arnhem komen. Bovendien zouden bijna 100 leerlingen van verschillende scholen aan het voor hen georganiseerde kindercongres deelnemen. Wij vinden dat onder de huidige omstandigheden niet verantwoord.

Nieuwe datum: 4 november

Van uitstel komt natuurlijk geen afstel! Wij verplaatsen het congres Wat is jouw verhaal?! én het kindercongres naar woensdag 4 november. De locatie blijft het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

De lancering van de nieuwe kernwaarden van het openbaar onderwijs, het nieuwe kernwaardenportaal op www.openbaaronderwijs.nu en het nieuwe logo dat bij de kernwaarden hoort, zal op 14 april in gewijzigde vorm – online – plaatsvinden.

Al aangemeld voor 18 maart?

Had u zich aangemeld voor het congres en wilt u dat wij uw aanmelding direct omzetten naar 4 november? Stuur dan een mailtje met een simpel Ja, ik kom op 4 november! naar [email protected].

Marco Frijlink, directeur-bestuurder VOO
Hans Teegelbeckers, directeur VOS/ABB

De VOO vertegenwoordigt ouders, personeelsleden en leerlingen in het openbaar onderwijs. Vanuit onze idealen hebben we de verschillende politieke partijen input gestuurd voor hun verkiezingsprogramma's. Lees de ...