Nieuws

De VOO Medezeggenschapsdag

Gepubliceerd op: woensdag 13 maart 2024

Met enige trots presenteren wij onze eerste VOO Medezeggenschapsdag die op woensdag 22 mei aanstaande plaatsvindt in Amersfoort.

Het programma bestaat uit lezingen en workshops die interessant zijn voor leden van medezeggenschapsraden en draait om de vraag: hoe kan de medezeggenschap bijdragen aan nog beter onderwijs?

Karen Heij Key-note spreker Karen Heij vertelt een inspirerend verhaal waarmee MR’s in hun eigen school het gesprek kunnen aangaan over kwaliteit, doelstellingen en hoe je deze toetst (en wanneer wel of niet toetsen zinnig is, of juist niet).

Wij kijken er naar uit u te zien de 22e mei om samen kennis en ervaringen te delen. Zo maken we het werk in de medezeggenschap nog betekenisvoller en dragen we bij aan het goed functioneren van scholen.

Deelname is gratis voor leden, bijna gratis voor niet-leden! Beslis snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Janny Arends
Senior beleidsadviseur

Janny is senior beleidsadviseur bij de VOO en houdt zich in het bijzonder bezig met medezeggenschap.

Meer over Janny

Inschrijven voor onze nieuwsbrieven

"*" geeft vereiste velden aan

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates*
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste artikelen, tips en exclusieve inhoud over medezeggenschap, of kies voor de maandelijkse nieuwsbrief voor een update over het openbaar onderwijs.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat een mooie en inspirerende dag afgelopen woensdag 22 mei! De allereerste VOO Medezeggenschapsdag vond plaats en was absoluut voor herhaling vatbaar. Wij hebben meteen een nieuwe datum aangekondigd: 21 mei 2025! Even een terugblik op de VOO Medezeggenschapsdag: bedankt aan iedereen die erbij was en heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag.