Persoonlijk

Word persoonlijk lid van VOO!

Voor 30 euro per jaar.

Steun het openbaar onderwijs in Nederland.

Een idealist ben je van nature, ook als je je idealen niet meteen kunt verwezenlijken. Het vereist geduld en het vertrouwen dat die idealen uiteindelijk het verschil kunnen maken voor de toekomst. En wees verzekerd: het openbaar onderwijs bloeit van het idealisme.

De Vereniging Openbaar Onderwijs is – al 150 jaar – een veelkleurige club van mensen die geloven in de idealen van het openbaar onderwijs, waar elk kind en elke leerkracht zichzelf mag zijn. Waar verschillende opvattingen welkom zijn, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar om die verschillende ideeën kunnen respecteren. Zo is de openbare school ván en voor de samenleving.

Wij zijn idealisten die streven naar een volwaardige positie van leerlingen, ouders en professionals in het onderwijs en daarvoor een onafhankelijke vereniging vormen. Een vereniging die elke dag ouders, docenten, schoolleiders en schoolbestuurders adviseert en bij elkaar brengt. Want voor goed onderwijs heb je elkaar keihard nodig.

Voordelen

Lid worden van VOO heeft veel voordelen!

  • Steun voor de doelstellingen van het openbaar onderwijs.
  • Drie keer per jaar het magazine ‘Onze School’ thuis en digitaal.
  • Invloed op de koers van de vereniging.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Hierbij machtig ik de Vereniging voor Openbaar Onderwijs om jaarlijks het contributiegeld van deze rekening te incasseren.
Saïda Oulad Youssef
Cursusorganisatie en secretariaat

Saida werkt op het secretariaat van de VOO en organiseert mede alle trainingen en is verantwoordelijk voor de ledenadministratie.

Meer over Saïda

Inschrijven voor onze nieuwsbrieven