José Pieneman

Jose Pieneman  Medewerker secretariaat

José werkt sinds 2005 als secretaresse bij de Vereniging Openbaar Onderwijs. Bij de VOO houdt zij zich bezig met het cursusbureau en secretariële werkzaamheden.


Over José

José volgde de opleiding directiesecretaresse bij Scheidegger. Vanaf 1982 werkte zij in de financiële sector, onder meer bij verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd. In 2005 kwam José als secretaresse in dienst bij de Vereniging Openbaar Onderwijs. Zij gaf daar samen met collega Saïda Oulad Youssef vorm aan de cursusadministratie. Inmiddels voert zij samen met de collega’s van het secretariaat alle voorkomende administratieve taken uit en is zij het aanspreekpunt voor cursisten, cursusleiders en leden. Een goed klantcontact vindt zij een belangrijk aspect in haar werk voor de VOO.


Contact met José

E-mail: [email protected]
Telefoon: 036 – 533 15 00

Inschrijven voor onze nieuwsbrieven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In Friesland zijn de afgelopen jaren zo'n dertig samenwerkingsscholen ontstaan. Deze scholen combineren openbaar onderwijs met andere onderwijsvormen. VOO-voorzitter Marco Frijlink ondersteunt dit concept vanwege de positieve invloed op persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. Durk Meijer, die leiding geeft aan zowel een christelijke als een openbare school in Drachten, werkt aan het overbruggen van verschillen tussen deze scholen.