Nieuws

Lancering nieuwe kernwaarden openbaar onderwijs op 9 juni

Gepubliceerd op: dinsdag 17 maart 2020

De lancering van de nieuwe kernwaarden van het openbaar onderwijs zal op 9 juni plaatsvinden. De lancering zal online plaatsvinden. Ook zal op deze dag het nieuwe kernwaardenportaal op www.openbaaronderwijs.nu worden gepresenteerd, net als het nieuwe logo dat bij de kernwaarden hoort.

Oorspronkelijk zouden de kernwaarden worden gepresenteerd tijdens het congres dat op woensdag 18 maart zou plaatsvinden. Eerder lieten wij weten dat het congres die dag niet plaatsvindt, maar de kernwaarden wel worden gepresenteerd op 14 april. Gezien de huidige ontwikkelingen en maatregelingen rondom het coronavirus worden de nieuwe kernwaarden nu op 9 juni gepresenteerd.

Nieuwe datum congres: 4 november

Van uitstel komt natuurlijk geen afstel! Wij verplaatsen het congres Wat is jouw verhaal?! én het kindercongres naar woensdag 4 november. De locatie blijft het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Al aangemeld voor 18 maart?

Had u zich aangemeld voor het congres en wilt u dat wij uw aanmelding direct omzetten naar 4 november? Stuur dan een mailtje met een simpel Ja, ik kom op 4 november! naar [email protected].

Marco Frijlink, directeur-bestuurder VOO
Hans Teegelbeckers, directeur VOS/ABB

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 mrt 2023

Het is lang geleden dat de lente zo miezerig is begonnen als dit jaar. In allerlei opzichten.