Biza Shalmashi

Biza Shalmashi  Communicatieadviseur

Biza werkt sinds 2018 als communicatieadviseur bij de Vereniging Openbaar Onderwijs. Bij de VOO houdt zij zich bezig met communicatie en PR.


Over Biza

Biza studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam, waar zij de studie Culturele en Maatschappelijke Vorming heeft voltooid met een specialisatie in Culturele en Sociale Innovatie. Na haar studie heeft zij inmiddels jaren aan ervaring met productiewerk, PR, fondsenwerving en (zakelijk) leiderschap opgedaan. Bij de Vereniging voor Openbaar Onderwijs houdt zij zich bezig met alle uitingen, zowel online als offline.


Contact met Biza

T: 036 – 533 15 00

E: [email protected]

De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) vindt dat het salaris van leerkrachten in het basisonderwijs structureel omhoog moet. Een fatsoenlijk salaris is niet alleen rechtvaardig, maar ook noodzakelijk om het lerarentekort op te lossen, stelt de VOO. Marco Frijlink, directeur-bestuurder van de VOO, stelde vorige week...Wordt de MR tijdig geïnformeerd? Verloopt de overlegvergadering naar tevredenheid? Weet de MR wat er leeft onder de achterban? Deze en meer vragen staan in de MR-scan op infowms.nl. In 10 minuten tijd krijgen MR-leden inzicht in de stand van zaken binnen de MR en...