Arianne Vos

Arianne Vos  Financieel medewerker

Arianne werkt sinds 2006 als financieel medewerker bij de Vereniging Openbaar Onderwijs. Bij de VOO houdt zij zich bezig met de dagelijkse financiële administratie.


Over Arianne

Arianne Vos trad in 2006 in dienst van de Vereniging Openbaar Onderwijs. Als assistent boekhouder was zij verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder een deel van de cursusadministratie. Vanaf 2010 was Arianne ook aanspreekpunt voor leden en verwerkte zij de ledenadministratie.

Vanaf 2014 is Arianne verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële administratie.


Contact met Arianne

T: 036 – 533 15 00

E: [email protected]

De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) vindt dat het salaris van leerkrachten in het basisonderwijs structureel omhoog moet. Een fatsoenlijk salaris is niet alleen rechtvaardig, maar ook noodzakelijk om het lerarentekort op te lossen, stelt de VOO. Marco Frijlink, directeur-bestuurder van de VOO, stelde vorige week...Wordt de MR tijdig geïnformeerd? Verloopt de overlegvergadering naar tevredenheid? Weet de MR wat er leeft onder de achterban? Deze en meer vragen staan in de MR-scan op infowms.nl. In 10 minuten tijd krijgen MR-leden inzicht in de stand van zaken binnen de MR en...