Onze School

Het magazine van de Vereniging Openbaar Onderwijs heet Onze School: informatief, leuk, verdiepend, eerlijk, en af en toe eigenwijs. Met aandacht voor wat u in het openbaar onderwijs interesseert. En met verrijkende en nuttige informatie voor de leerkrachten en ouders op school. Het is de opvolger van de magazines School! en Inzicht.

Word lid!

Alle VOO-leden krijgen 3 keer per jaar gratis het magazine Onze School thuisgestuurd. Voor maar 30 euro. Word daarom ook lid!

Meer exemplaren?

U kunt voor uw teamleden, ouders, MR en ouderraad meer exemplaren bestellen.

Uw school ontvangt per nummer dat verschijnt:
5 t/m 25 exemplaren: € 75
26 t/m 100 exemplaren: € 175
101 t/m 200 exemplaren: € 250
Meer dan 200 exemplaren: € 350

Komt de staffel voor uw school heel onvoordelig uit? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bellen op 036 5331500 of mailen naar [email protected]

Van iedereen!

Net als u zijn wij in Onze School leergierig. We gaan op zoek naar nieuwe wetenschappelijke inzichten, inspiratie voor het onderwijs en we zetten voor u de belangrijkste actuele informatie op een rij. Aan vakmensen en politici vragen we ons mee te nemen in hun ambities en ervaringen. En het leek ons goed ook de leerlingen op school naar hun mening te vragen. Zo is Onze School van iedereen.

Wij hopen dat u ons magazine met plezier en interesse zult lezen. Want dat is uiteindelijk wat ú en de VOO bindt: passie voor onderwijs.

Hoofdredacteur
Leone de Voogd

Eindredacteur
Biza Shalmashi

Art direction
Judith Schoffelen

Mediaruimte/advertenties Onze School
Informatie en reserveren:

OnderwijsMedia
[email protected]
www.onderwijsmedia.nl
020 – 330 89 98

Tussen de herfst- en de kerstvakantie is het tijd voor de begroting; vóór 1 januari moeten de meeste schoolbesturen een nieuwe begroting hebben opgesteld voor het komende kalenderjaar. Zowel op het niveau van d ...