Netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen

Home - Cursussen - Medezeggenschap - Netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen

De VOO organiseert netwerkbijeenkomsten voor ambtelijk secretarissen van de GMR (en MR) in het primair en voortgezet (speciaal) onderwijs. Programma De netwerkbijeenkomst is in de praktijk hét platform voor de ambtelijk secretaris om 'good practices' uit te wisselen en vragen te stellen en praktijkdilemma's bespreekbaar te maken. Actuele ontwikkelingen De VOO verzorgt een inleiding over actuele ontwikkelingen in de medezeggenschap in het onderwijs. Professionaliseren ambtelijk secretaris Daarna wordt een onderwerp besproken rondom het thema 'Professionaliseren van de ambtelijk secretaris medezeggenschap in het onderwijs' aan de hand van ervaringen en suggesties van de deelnemers. Lunch De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Begintijd: 10.30 uur - Eindtijd: 14.00 uur

Meer informatie

Bel met ons verenigingssecretariaat via 036 5331500 of mail [email protected].

Op locatie U kunt Netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen op uw eigen locatie organiseren. Aanvragen
Korting Leden krijgen 15% korting op de cursus.

Inschrijven

Inschrijven bestaat uit twee stappen. Zoek eerst de geschikte datum en cursus. De tweede stap vult u uw gegevens in.

 • Netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen in Amersfoort
  14 mei 2020

  1. Kies een datum

  2. Factuurgegevens

  3. Gegevens aanvrager

  4. Gegevens deelnemers

  U kunt tot maximaal 5 personen per cursus inschrijven. Bij meer dan 5 personen is het voordeliger de cursus op uw eigen locatie te organiseren. Hiervoor kunt u de knop 'Aanvragen' gebruiken bij 'Op locatie' bovenaan de pagina. Wilt u toch meer dan 5 personen inschrijven voor een van onderstaande cursussen, verstuur het formulier dan en vul daarna opnieuw het formulier in met de extra personen.

  5. Overige


Inschrijven voor de in-company cursus 'Netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen'

Om uw organisatie in te schrijven vult u het onderstaande formulier in. Vervolgens zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.