Masterclass medezeggenschap voor directeuren en bestuurders

Home - Cursussen - Medezeggenschap - Masterclass medezeggenschap voor directeuren en bestuurders

Als schoolleider wilt u bijdragen aan de kwaliteit van medezeggenschap in uw school en organisatie. Leg hiervoor de basis in deze nieuwe masterclass. Meerwaarde van medezeggenschap ontstaat als de (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad en de schoolleider of bestuurder in gelijkwaardig overleg elkaars deskundigheid en belangen respecteren. U brengt als schoolleider of bestuurder het algemeen organisatiebelang in. De medezeggenschapsraad legt extra nadruk op de belangen van leerlingen, ouders en personeelsleden en brengt de deskundigheid in vanuit de school zelf. De samenwerking tussen de medezeggenschapsraad en de directie is van cruciaal belang als het erom gaat goed beleid te formuleren dat bijdraagt aan de kwaliteit en uitstraling van de school. Na de cursus beschikt u over:

  • bredere en beter hanteerbare kennis van de WMS;
  • bent u op de hoogte van actuele medezeggenschapsontwikkelingen;
  • kunt u de effectiviteit en kwaliteit van de medezeggenschap in uw school verbeteren.
Tijd: 13.30-16.30 uur. U kunt deze masterclass ook op eigen locatie aanvragen. De kosten hiervoor zijn als volgt: Kosten PO € 1066 voor VOO-leden |  € 1255,- voor niet-leden, voor groepen tot maximaal 10 personen. Bij meer dan 10 personen geldt een meerprijs van € 50,- p.p.    

Meer informatie

Bel met ons verenigingssecretariaat via 036 5331500 of mail [email protected].

Op locatie U kunt Masterclass medezeggenschap voor directeuren en bestuurders ook op uw eigen locatie organiseren. Aanvragen
Prijs € 237,00 p.p.
Korting Leden krijgen 15% korting op de cursus

Inschrijven

Inschrijven bestaat uit twee stappen. Zoek eerst de geschikte datum en cursus. De tweede stap vult u uw gegevens in.

Inschrijven voor de in-company cursus 'Masterclass medezeggenschap voor directeuren en bestuurders'

Om uw organisatie in te schrijven vult u het onderstaande formulier in. Vervolgens zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.