Andere Schooltijden

Home - Cursussen - Leerkrachten en schoolleiding - Andere Schooltijden

Scholen kunnen sinds 2006 de schooltijden aanpassen, uiteraard rekening houdend met de wet- en regelgeving. Ze kunnen uit diverse schooltijdenmodellen kiezen.

Op veel scholen wordt nagedacht over (een wijziging van) de schooltijden. Soms is een aanpassing wenselijk vanwege een betere aansluiting met de buitenschoolse opvang. Of er wordt nagedacht over een continurooster om daarmee de tussenschoolse opvang anders te regelen.

Uiteraard moet het belang van de kinderen bij die aanpassingen voorop staan. Maar wie beslist eigenlijk over al die wijzigingen van de schooltijden? Tijdens Andere tijden ga je hierover in gesprek.

Meer informatie

Bel met ons verenigingssecretariaat via 036 5331500 of mail [email protected].

Op locatie U kunt Andere Schooltijden op uw eigen locatie organiseren. Aanvragen
Korting Leden krijgen 15% korting op de cursus.

Inschrijven

Er zijn momenteel geen locaties bekend voor deze cursus/training.

Janny Arends
Beleidsadvies

Janny is senior beleidsadviseur bij de VOO en houdt zich in het bijzonder bezig met medezeggenschapsvraagstukken.

Meer over Janny

Deelnemers aan deze cursus krijgen tot vier weken na de laatste cursusdag kosteloos toegang tot de helpdesk van de VOO, waar zij met al hun vragen over schoolorganisatie terecht kunnen. Op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 13:00 uur, via 036-711 61 78.

Inschrijven voor de in-company cursus 'Andere Schooltijden'

Om uw organisatie in te schrijven vult u het onderstaande formulier in. Vervolgens zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.