Annuleringsvoorwaarden

  Home - Annuleringsvoorwaarden

Op aanmeldingen voor bijeenkomsten/cursussen van de Vereniging voor Openbaar Onderwijs en/of de Stichting VOO-FACILITAIR zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing.


 • Annulering

  Eenmalige bijeenkomsten
  (bijv. MR-start, symposium, ouderavond)
  • Bij annulering tot 10 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt € 7,50 administratiekosten per persoon in rekening gebracht.
  • Annulering minder dan 10 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst is niet mogelijk.
  • Bij verhindering kan een vervanger deelnemen.

  Cursussen
  (bijv. (G)MR, training ouderraden)
  • Bij annulering tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus wordt 50% van de deelnemersbijdrage in rekening gebracht.
  • Annulering minder dan 10 werkdagen voor aanvang van de cursus is niet mogelijk.
  • Bij verhindering kan een vervanger deelnemen.

  Verantwoord Overblijven

  Bij annulering wordt geen deelnemersbijdrage in rekening gebracht als het schoolbestuur van het Ministerie van OCW geen doelsubsidie heeft toegekend gekregen en dit tijdig, binnen een maand na ontvangst van de beschikking van het CFI, is gemeld. In alle andere gevallen wordt de deelnemersbijdrage in rekening gebracht.

  Maatwerk
  Maatwerk wordt uitgevoerd op basis van een door de opdrachtgever geaccordeerde offerte. Deze offerte bindt partijen. Wanneer de opdrachtgever afziet van de beoogde activiteit(en) is het volledige bedrag verschuldigd. Voor meerwerk wordt een aparte offerte aangeboden. Annulering dient schriftelijk te geschieden bij:

  Vereniging Openbaar Onderwijs
  Postbus 60182
  1320 AE Almere

  onder vermelding van NAW-gegevens en de desbetreffende bijeenkomst/cursus. Als annuleringsdatum geldt de datum, waarop de annulering bij de Vereniging voor Openbaar Onderwijs binnenkomt.

Saida Oulad Youssef
Medewerker secretariaat

Saida werkt op het secretariaat van de VOO en houdt zich bezig met de organisatie van cursussen en de ledenadministratie.

Meer over Saida

Inschrijven voor onze nieuwsbrieven

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Week van openbare scholen vindt dit jaar plaats van 20 t/m 24 maart. Op maandagmiddag 20 maart 2023 trappen de Vereniging Openbaar Onderwijs en VOS/ABB de Week van Openbare Scholen af met het symposium ‘Het verhaal van de openbare school’.